KarolinaHagberg

Karolina Hagberg lämnar Coop

Karolina Hagberg, idag affärsområdesdirektör för Inköp & Kategori, har tackat ja till rollen som inköpsdirektör på Ahlsell och hon kommer därmed att lämna Coop.

Karolina började på Coop 2010 i rollen som ansvarig för kategori, sortiment och inköp Färska varor för att i november 2013 axla ansvaret som affärsområdesdirektör för Inköp & Kategori.

- Karolina har haft en stor påverkan och inflytande i arbetet med att vända Coop de senaste åren. Hon är alltid noggrann och ger allt i de ansvarsroller hon har. Det är förstås tråkigt att hon lämnar oss men det är samtidigt ett styrkebesked att hon får en spännande roll på ett börsnoterat företag. Vi önskar henne varmt lycka till på Ahlsell, säger Magnus Johansson, vd Coop Sverige.

- Min tid på Coop har verkligen varit en fantastisk resa – spännande, utmanande men framför allt väldigt rolig och lärorik. Jag är stolt över att ha fått vara med och bidra till vändningen av Coop. För mig är det en lockande utmaning att nu få verka som inköpsdirektör i en ny bransch i ett börsnoterat företag. Timingen känns helt rätt nu när Coop är lönsamma och växlar in på ett nytt spår med fokus på lönsam tillväxt, säger Karolina Hagberg.

Karolina kommer att börja sin tjänst på Ahlsell senast i juni 2018.

Mitt Coopsam

Vill du bli leverantör?

Du kan ansöka direkt på sajten.