Hög takt i formatomställningen

Det rullar på i hög takt med att ställa om butiker till det nya formatet. Idag är det premiär för Stora Coop Eskilstuna, Coop Ängelholm, Stora Coop Landskrona och Stora Coop Nyköping.

I Nyköping är det Coop Forum i Gustavsbergs köpcentrum som nu blir Stora Coop och på många sätt en helt ny butik.

-Vi är väldigt glada över att kunna erbjuda en manuell fiskdisk, något som många kunder har efterfrågat. Butiken har samtidigt fått en större delikatessavdelning och en ny brödavdelning, där vi kommer erbjuda nygräddat bröd. Allt för att inspirera till mer matglädje, säger Ann Sandberg, distriktschef.

Större fokus på frukt & grönt på Stora Coop Eskilstuna

I Eskilstuna är det Coop Forum i Tuna Park som blir Stora Coop. Den är den andra butiken på kort tid som nyöppnar i Eskilstuna, för bara ett par veckor sedan var det nyöppning för Coop Triangeln.

På Stora Coop Eskilstuna har det ekologiska sortimentet blivit bredare, det har blivit större fokus på frukt och grönt och färskvaruavdelningen har växt genom investeringar i nya kylar. Butiken har också anpassat sortimentet för att passa barnfamiljernas behov av mat, leksaker och hushållsprodukter.

Två nyinvigningar i västra Skåne

I västra Skåne nyinvigs två butiker: Coop Extra Ängelholm blir Coop Ängelholm och Coop Forum Landskrona blir Coop Landskrona.

– Med våra nya butiker tar vi stora och viktiga steg för att göra kundernas butiksupplevelse ännu bättre. Det ska vara enkelt, hållbart och prisvärt att handla på Coop, säger Anders Wennerberg, regiondirektör för Syd-Öst.

Mitt Coopsam

Vill du bli leverantör?

Du kan ansöka direkt på sajten.