Retail Awards

Coop nominerat till Retail Awards

Coop är nominerat i två kategorier till handelns stora och återkommande gala Retail Awads, som arrangeras av Svensk Handel och tidningen Dagens Handel. De två kategorierna är Årets Butikskoncept och Årets Hållbara butik/butikskedja.

Priserna har instiftats för att premiera de butiker eller butikskedjor som aktivt arbetar med hållbarhet i verksamheten och i sin värdekedja (leverantörskedjan och mot kund) samt främjar smarta lösningar som ökar försäljningen och effektiviserar butiksarbetet och ökar värdet för kunderna.

-  Det är otroligt kul att Coop tillhör finalisterna i de två kategorierna. Coop ligger i framkant i att utveckla butikskoncept, där den nya sortimentsmodellen speglar vår formatstrategi, och är branschledande inom hållbarhet, säger Karolina Hagberg, Affärsområdesdirektör Inköp & Kategori.

Vinnaren i varje kategori offentliggörs först under prisutdelningen på Retail Awards, måndagen den 16 maj. I varje kategori finns tre finalister, de övriga är:

-        Årets butikskoncept: Small Shops, Nya Hovås och Synsam

-        Årets hållbara butik/butikskedja: Apoteket och Sports Recycling

Läs mer om Retail Awards (länk nedan)

http://www.trippus.se/web/presentation/web.aspx?evid=/qGjOLMPSsU58D5yR0tOlA==&ecid=GORD5g5eHDcoHPLzIXW1jw==&ln=swe&view=category&template=Flex

Mitt Coopsam

Vill du bli leverantör?

Du kan ansöka direkt på sajten.