personal, kvinna, vid fruktdisken

Leverantörsansökan

Coop företräder cirka 3,2 miljoner medlemmar som har höga förväntningar på de varor som säljs i våra butiker och stormarknader. På Coop ställer vi därför höga krav på våra leverantörer.

Vissa av de krav vi ställer är branschgemensamma och ska säkra att vi tillsammans, leverantör och Coop, har ett effektivt flöde av information och att produkterna är utformade på ett logistiskt effektivt sätt. Produkterna Coop har i sina butiker ska också vara säkra för konsumenten.

Coop har dessutom utifrån sin verksamhetsidé utökade krav på leverantörer i form av Coops policies där vi ställer krav på miljö, hälsa och etik.

För att bli leverantör till Coop fyller du i nedanstående formulär. Där ber vi dig uppge fakta om dig, ditt företag samt ange inom vilket område du vill offerera produkter till Coop. Formuläret är för både leverantörer av rikssortiment och för leverantörer med lokalproducerade varor. Vi återkommer därefter till dig inom kort med besked.

Innan du fyller i formuläret ber vi dig att läsa igenom Coops policies och krav så att du på bästa sätt kan svara på våra frågor.

Läs mer om policies och krav

Läs mer om förpacknings- och märkningskrav

Mitt Coopsam

Vill du bli leverantör?

Du kan ansöka direkt på sajten.